Alman İş Dünyası TOBB ETÜ'de


    ANKARA(ANKA)- AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Günter Verheugen ile Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Ludwig Georg Braun başkanlığındaki Alman işadamları heyeti, Dışişleri Bakanı Ali Babacan`ın da katılımıyla yapılacak AB-Türkiye İş Geliştirme Merkezi(ABİGEM) toplu açılış törenine katılacak.

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nden (TOBB) yapılan açıklamaya göre, söz konusu tören, yarın saat 9.00`da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi`nde gerçekleştirilecek. Heyet önce TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu`nu ziyaret edecek, ardından ABİGEM toplu açılış törenine katılacak.

    Açılış töreninin ardından da saat 11.00`da yine Günter Verheugen ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan`ın katılımıyla, `Türkiye Ekonomisinin AB`ye Entegrasyonu: Almanya`nın Katkıları` konulu bir konferans düzenlenecek. Konferansta, Türk ve Alman ekonomisinin üst düzey temsilcileri, güncel gelişmelerin de ışığında, Türkiye ekonomisini, ekonominin AB`ye entegrasyonunu ve bu kapsamda Almanya ile yapılabilecek işbirliklerini tartışacak. (ANKA)
bilgisayar