TOBB ETÜ-JCI Kültürlerarası İletişim Günleri


TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ (TOBB ETÜ) VE JCI-ANKARA DÜNYA KÜLTÜRLERİNİ BİRARAYA GETİRİYOR…

TOBB ETÜ ve JCI Ankara şubesi; diplomasi, iş, politika ve akademi dünyasında rol alan Türk ve yabancı liderler ile öğrencileri Kültürlerarası İletişim Günlerinde buluşturuyor…

TOBB ETÜ ve Junior Chamber International (JCI) Ankara'nın 18-19 Ekim 2008 tarihlerinde düzenleyeceği Kültürlerarası İletişim Günlerinde, katılımcılar çok kültürlü bir ortamda hafta sonu geçirme imkânına sahip olacaklar.

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve JCI Türkiye Başkanı Alp LİMONCUOĞLU'nun açılışını yapacağı etkinliğin ilk günü TOBB ETÜ kampüsünde ikinci günü Hotel Crowne Plaza'da gerçekleşecek.

Akademi, iş ve diplomasi dünyasını bir araya getirecek etkinliğe Ankara`daki yabancı Büyükelçilikler, kültür merkezleri, uluslararası kuruluşlar, ticaret/sanayi odaları, şirketler ve öğrenciler katılacak.

İki gün sürecek Kültürlerarası İletişim Günlerinde Ankara Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından Avrupa Simulasyonu yaptırılacak olup katılımcılar JCI'ın patentli liderlik oyunu World Trade Game'i oynama fırsatını bulacak ve JCI Eğitmenleri tarafından verilecek Kültürlerarası İletişim ve Liderlik eğitimlerini alma imkânına sahip olacak, münazara turnuvasına katılanlar ise izleyicilere ilginç bir tartışma ortamı sunacaklar.

Büyükelçilik stantları, ülkelerin eğitim, kültür, turizm, yatırım imkânları hakkında bilgi sunup yemeklerini ikram ederken ticaret odalarımızın stantlarında Türkiye'deki yatırım imkânları hakkında bilgi verici dokümanlar ile yöresel yemek, içecek, el sanatları ve giysilerimiz sergilenecek

Dışişleri Bakanlığı ve TİKA işbirliğinde dünyayı dolaşan ve Türkiye'nin dost ve kardeş ülke Afganistan'a yapmakta olduğu imar ve kalkınma yardımlarını konu alan fotoğraf sergisi ile Türkiye'de ve Slovakya'da birçok şehirde sergilenen Slovakya Büyükelçiliği' nin katkılarıyla gerçekleşecek "Bağlantılar ve Diyaloglar" konulu fotoğraf sergisi, görmeyen ressam Eşref Armağan'ın resim atölyesi, Belma ÜSTÜNIŞIK'ın resim, Hülya İLTER'in ebru sergisi, TOBB ETÜ öğrencilerinin konserleri, Kültür Bakanlığı Halk Dansları ekibi, ülkelerin kültürel filmleri tüm katılımcılara kültürler arasında bir gezinti imkânı verecek.

"Afganistan" Fotoğraf Sergisi:

Afganistan Fotoğrafları Sergisi, ilk kez 2008 Ocak ayında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın da katıldığı bir açılış töreniyle Ankara Palas`ta gösterime sunulmuştur. Ardından Brüksel'de NATO merkezinde Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül tarafından açılan ve son olarak Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de gerçekleştirilen sergi ile dünyaya tanıtılmıştır.

"Bağlantılar ve Diyaloglar" Fotoğraf Sergisi

Türkiye ve Slovakya'da toplam 17 şehri gezen "Bağlantılar ve Diyaloglar " fotoğraf sergisi Slovakya'daki Türk mirası ve Türkiye'deki Hristiyan mirasını anlatmaktadır.

Kültürlerarası İletişim Günleri 18-19 Ekim2008 'de sizleri bekliyor!!!!!!!

TOBB ETÜ:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) girişimci ve nitelikli toplum önderleri yetiştirmek amacıyla TOBB tarafından kurulmuştur. Özgün ve evrensel bilgi üreterek toplumun kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçlayan üniversite, kurumsal ve sosyal sorumluluk anlayışının başarılı bir örneğidir. TOBB ETÜ üniversite-sanayi işbirliğini özgün bir eğitim modeliyle uygulayarak, Türkiye'de bir ilke imza atmaktadır.

JCI:

JCI, uluslararası bir sivil toplum örgütüdür ve JCI Türkiye, toplumumuza liderler yetiştirmeyi hedef olarak belirlemiş dinamik bir topluluktur. Genç bireylerin sosyal hayata ve iş hayatına dair yeteneklerini geliştirerek onların, yarının daha etkili liderleri, yöneticileri, vizyonerleri, eğitimcileri ve elçileri olmalarına yardımcı olmaktadır. Bunu, yalnızca gençlerin proje geliştirmeleri ve yürütmeleri ile değil, aynı zamanda etkileşimli atölye çalışmaları ve eğitimler almalarını da sağlayarak gerçekleştirmektedir. .

Kültürlerarası İletişim Günleri web sayfası: http://www.kulturlerarasi.com/

Hiç yorum yok:

bilgisayar