Dış Ticaret Topluluğu Kürşat TÜZMEN'le


TOBB ETÜ Dış Ticaret Topluluğu, Üniversitemizi Ankara Sheraton Otel' de düzenlenen 11.Dış Ticaret Kurultayı'nda temsil etti. 

15 Ekim'de yapılan kurultayda Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşat TÜZMEN'le bir görüşme yapan topluluk üyelerimiz bakana; düzenleyecekleri bir konferansa katılması için davette bulundular. Genel ekonomi üzerine bir konferans yapılmasını öngören bu öneriye olumlu yaklaşan ve sıcak bir tavır sergileyen , Bakan Kürşat TÜZMEN uygun bir tarihte TOBB ETÜ'lü gençlerle buluşmak istediğini belirtti. 

Ayrıca Bakan TÜZMEN’le yapılan görüşmede Ankara'da bulunan tüm üniversitelerin Dış Ticaret Toplulukları arasında en eskisi olan TOBB ETÜ DIŞ TİCARET TOPLULUĞU ve faaliyetleri konusunda çeşitli bilgiler topluluk üyelerince Bakan TÜZMEN’e aktarıldı. 

Bakan TÜZMEN öğrencilere her zaman destek olduklarını ve başta DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI ve İGEME olmak üzere bakanlık çatısı altındaki tüm kuruluşların Üniversitemiz Dış Ticaret Topluluğu'na destek vermeye hazır olduğunu belirti. Bakan TÜZMEN kendisinin de bizzat gençlerin dış ticaretle ilgilenmesini teşvik edeceğini söyledi.

Kaynak

Hiç yorum yok:

bilgisayar