Sosyal Dayanışma Topluluğu Sosyal Sorumluluk Projesi


Çağdaş ve gelişen bir Türkiye için; en temel gereksinim olan eğitim, sağlık ve kültür alanlarında geniş kapsamlı faaliyetler gerçekleştirmek TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğrencileri ve Öğrenci Toplulukları açısından azami düzeyde önemlidir. 

2008 Akademik yılı içerisinde Sosyal Dayanışma Topluluğu'nun önderliğinde ve Üniversitemiz öğrencilerinin desteği ile Ankara İlimizin gelir seviyesi düşük bölgelerinde yaşayan ailelere yiyecek yardımı yapılmıştır. 

Yine Sosyal Dayanışma Topluluğu öncülüğünde Muş İli Malazgirt İlçesi Aynalı Hoca İlköğretim Okuluna kırtasiye malzemesi ve giyecek yardımı yapılmıştır. Bölge halkının sorunları öğrencilerimiz tarafından yerinde tespit edilerek yapılabilecek faaliyetler projelendirilmiş ve proje başarıyla tamamlanmıştır 

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğrencileri ve öğrenci toplulukları gerçekleştirdikleri faaliyetler paralelinde 2008-2009 akademik yılı için çok çeşitli Sosyal Sorumluluk Projelerini hayata geçirmeyi planlamaktadır. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Ülkemizin öncelikli sosyal sorumluluk hedefinin 'temel eğitime destek' olmasından hareketle yapılması planlanan faaliyetler bütünü bu çerçevede gerçeklik kazanacaktır.

Kaynak

Hiç yorum yok:

bilgisayar